От х:

Днес в x:

Христо Янев фалира. Ненков в оставка. Преглед на печата

Ненков в оставка, информира в заглавие на първа страница в днешния си брой “Новинар юг”. Атанас Ненков е шефът на областната дирекция на МВР. Подписването на оставките станало пред министъра в петък, пише вестникът.

Всъщност Атанас Ненков е подписал молба за преместване на друга длъжност. Това обясни пред Haskovo.net регионалната говорителка на МВР Нина Николова. Комисарят желае да остане в системата на МВР, макар и на друг пост, по преценка на министъра, допълни Николова.

В Одрин въртят алъш-вериш с BG-винетки, пише в заглавие над главата в броя. Стикерите обаче не могат да се продават на чужда територия, допълва изданието.

Ситроен размаза рокер, моторът лети със 180 км., анонсира със снимка от първа страница изданието. Става дума да инцидента в петък вечерта, при който пострада 36-годишният Тихомир Георгиев от Хасково.

Данев обходи изгорелите 3000 декара до Изворово, акцентира на втора страница изданието. Новият областен навестил и двата гранични пункта – Капитан Андреево и Капъкуле.

Фани плаща от джоба си за ремонт на депутатско жилище, четем още на страницата. Хасковската депутатка наела ремонтна бригада за жилището, което получи от парламента.

Получих кредит на доверие, започвам да го изплащам, казва в интервю пред изданието новият областен управител Румен Данев. Разговорът с него е на 6 страница.

Христо Янев фалира, банки му вземат и хотела, акцентира в заглавие над главата “Хасковска Марица”. Дълговете на свиленградския бизнесмен надхвърлили 11 милиона. Целият текст е на 4 страница.

Станишев е прекалено интелигентен за лидер на тази БСП, пише в другия акцент на първа страница вестникът. Думите са на бившата областна управителка на Хасково Райна Йовчева, интервюто с нея е на 9 страница.

Пазарът на коли в Димитровград замря, четем в акцента на втора страница. Търговците печелели едва по стотачка на продаден автомобил.

Полицията връща кола на общината, Румен Данев инспектира ГКПП, сменят разписанието на два влака, таксиджии укриват доходи. Това са част от останалите заглавия на страницата.

Фирма пробва далавера за 24 130 евро, акцентира вестникът на криминалната страница. Става дума за митничарска акция, в която били пресечена измама с бебешки пелени и дамски превръзки.

При друга ювелирна операция пък били спипани цели 195 тениски фалшификати.

Проверяват за корупция ГПУ, моторист се бори за живота си, спряха 24 кг. хероин на границата – още заглавия на страницата.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини