От х:

Днес в x:

Масларова поздравява кмета на Крум, той липсва

Поздравителен адрес от бившата социална министърка и настояща шефка на комисията по труда и социалната политика в парламента Емилия Масларова прочетоха днес на празника на плодородието в димитровградското село Крум. Специален поздрав в посланието имаше за кмета на селото Георги Ангелов. Той обаче липсваше.

Как може кмета да го няма? Трябваше да е тук, да посреща гостите. А защо не и да изпее една песен, питаха се крумовци. Поздравителни адреси прозвучаха и от кмета на община Димитровград Стефан Димитров, от лидера на Герб и депутат Иво Димов.



14 фолклорни състава от близките села излязоха на надпяването на импровизираната сцена в парка за третия събор на плодородието. Бяхме поканили състави и от по-далечни краища – от Смолянско, от Пазарджишко, но явно кризата ги е ударила и тях, та дойдоха само от най-близките населени места, обясни председателят на селското читалище „Пробуда“ Петко Маринов.



На дълга маса край сцената участниците бяха подредили отбрани екземпляри от традицонния за този край плодове и зеленчуци.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини