От х:

Днес в x:

Моторист от Хасково бере душа след удар със 180 км./час

36-годишният Тихомир Георгиев от Хасково се блъсна с огромна скорост с 1000-кубиковото си "Сузуки" в пикап на пътя за Димитровград и бе откаран в тежко състояние в Бърза помощ в областния град. Инцидентът стана минути след 18 часа тази вечер.

За волана на пикапа бил Веселин Гочев, който бе в шок след зверската катастрофа. Тръгнах да изпреварвам друг автомобил, дадох мигач и започнах отдалеч да се изнасям вляво. Въпреки това изобщо не видях моториста, каза притесненият Веселин, докато полицаи го пробваха с дрегер за алкохол. Той допълни, че някой от очевидците на катастрофата му казал, че моторът се е движел с над 180 километра в час. За съжаление, не запомних човека, който ми го каза, допълни Веселин. (Той помоли очевидци на инцидента, ако прочетат това, да опишат видяното в коментарите под текста). Неговият приятел Димитър Атанасов пък запали волвото си и успя да издебне друг моторист, който се движеше от Хасково към Димитровград. Караше с над 160 км. в час, каза той, след като издебна рокера и шофира няколко километра след него, за да засече скоростта. 

 

В лекотоварния автомобил имало още няколко души, които също бяха в стрес след жестокия удар на пътя. След сблъсъка бусът бе застанал напряко в разделителната ивица между двете платна. Инцидентът е станал точно на втората отбивка вдясно след разклона за Бирената.

 

На същото място през последните години станаха няколко тежки катастрофи, имаше и загинали.

Тихомир Георгиев е с черепно-мозъчна травма, потрошен е на няколко места, но е почти контактен, може да движи ръцете и краката си, казаха лекарите в Спешното. За състоянието му все още е рано да се говори, предстои да се направи скенер, да се види дали няма разкъсани вътрешни органи, казаха още лекарите. В болницата бяха дошли и приятели и близки на младия мъж. Той работел във фирма “Дея”.

Тихомир Георгиев
Веселин Гочев
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини