От х:

Днес в x:

Ограбеният мъж имал дискотека в Стамболово

Майката на Тихомир

Ограбеният и пребит снощи Тихомир Русков е имал бизнес – държал е дискотеката в Стамболово. Това разказа пред Haskovo.net днес майката на 32-годишния мъж от хасковското село Книжовник – Стоилка Рускова.

Тя обясни, че не знае нищо за снощния инцидент, при който трима причакаха, пребиха и ограбиха сина й на излизане от селото. Те блокирали пътя пред фиата му с мерцедеса си. И тримата нападатели са задържани в ареста.

Синът ми дойде сутринта и каза, че отива при съдебния лекар да си вади медицинско, обясни жената. Тихомир не й разказал никакви подробности за нападението срещу него.

Тихомир Русков е дължал 2 бона на нападателите си от една година. Невърнатите пари станали причина за акцията срещу него. Майка му не знаеше дали заемът е бил за затихващия бизнес на Тихомир. По думите й кризата ударила по дискотеката и клиентите намалели. След като оставил заведението, Тихомир се хванал със селскостопанска работа. Той не бе открит за коментар, защото нападателите му отнели и двата мобилни телефона.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини