От х:

Днес в x:

Обраха 5400 евро от бизнесмен. Вече крадат и реки. Преглед на печата

Обраха 5400 евро от бизнесмен, информира във водещо заглавие над главата днешният брой на “Новинар юг”. Парите били свити от колата на Митко Райков, паркирана в Долно Брястово.

115 кила сом изскочи от “Гарваново”, пише в другия акцент на първа страница. Рибата във водоема масово измира, причината била в липсата на достатъчно кислород, обясняват от РИОСВ. Митичният сом, излязъл на брега, бил разфасован моментално от рибари.

Без уволнения в областната, засега, четем на втора страница. Новият губернатор Румен Данев нямало да прави кадрови промени, докато не се запознае със структурата на администрацията.

Новият губернатор е герой и в акцента на трета страница. Хвърля армията срещу огъня, четем в дописката. Това била първата му заповед. Всъщност той я подписал в неделя вечерта, преди да встъпи в длъжност в понеделник.

Шефът на митницата в Свиленград зам на Ваньо Танов, с въпросителна накрая пише вестникът. Филип Александров щял да се издигне до заместник на шефа на агенцията.

Руслан се гаври с “Хасково” в Бургас, четем на спортната страница. Руслан е съдията. Нашите паднаха с 6:0.

ДАНС рови компромати на митницата, пише в голямото заглавие над главата “Хасковска Марица”. Петър Иванов – Бурдениса монтирал рутер и влизал в информационния масив на митницата.

С пожар започна мандатът на новия областен, информира изданието в другия акцент на първа страница.

120 лв. за учебници от есента, четем още на страницата. Средната цена на една читанка била 12 лв.

Екокатастрофа носи пресъхнала река, акцентира вестникът на втора страница. Става дума за река Бързей, която минава през три села. Най-потърпевши били в Царева поляна. Дерето било заприщено с неизвестен брой бентове. Така земеделците поливали без да плащат.

След ДДС и европарите взеха да крадат и реки, е озаглавен коментарът на броя на 3 страница.

Бивш военен се простреля в главата, четем още на страницата. 71-годишният Никола Радославов се гръмнал в банята си. Влошено здравословно състояние е причина за трагедията, пише вестникът.

Има ли нови играчи в наркоканалите край Свиленград? Текстът е на 4 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини