От х:

Днес в x:

Внук налетя на баба си за пари

След дълги увещания Екатерина Тенчева се качи в линейката

Внук посегна на баба си заради пари. Битовият скандал се разрази тази сутрин в дома на Катерина Тенчева в село Царева поляна. Според съседите ябълката на раздора се оказала скромната пенсия на 75-годишната жена, която вчера тя взела. Внукът Александър бил безработен и често крънкал баба си за пари.

Комшиите заварили бабата овъргаляна в пръст в двора на къщата. Извикали кметицата Веселина Недева, която пък съобщила на полиция и бърза помощ. Катерина Тенева не пожела да говори с никого. Тя не отговори на въпросите нито на полицаите, нито на доктора. Каза само:"Питайте него." След дълго увещаване възрастната жена бе откарана в хосписа в Стамболово.

След кратка обиколка из селото униформени от Районното управление в Стамболово задържаха Александър. Младият мъж отрече да е посягал на баба си.

Внукът Александър Тенчев
Скарахме се, защото не ми даваше да ям, каза той пред haskovo. net. На въпроса искал ли е от баба си пари отговори така:" Не съм й искал пари. Тя има да ми връща. Но не съм я притискал за това. Когато може тогава."

Съседи разказаха, че баща му Георги починал в катастрофа край село Манастир, а майката не искала да го види. Другият син на Катерина Тенчева живеел на морето.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини