От х:

Днес в x:

Окраденият Киримов дава 50 лева за името на апаша

 Строителният предприемач Александър Киримов обеща 50 лева награда на всеки, който предостави информация за апаша, отмъкнал алуминиева стълба от комплекса му до картинг писта- Хасково. В помощ на личното си разследване бизнесменът предостави кадри от охранителната камера. Качеството за записа е много добро и той се надява, че крадецът ще бъде разпознат.

Дъзкият обир е извършен през 15-те минути, в които персоналът обядвал извън комплекса.

Мъжът пристигнал в хотела около 13.00 часа. Не открил никого и отишъл до картинг пистата.

Казал на управителя Иван Бакърджиев, че иска да наеме стая. Чакал приятелката си от Свиленград, разказа Александър Киримов. Малко по-късно гаджето отрязало мераклията. Явно разстроен и за да не е валат, той гепил стълбата за 500 лева. Сгънал я, хвърлил на задната седалка на колата и отпрашил. Автомобилът "Фиат пунто", също е заснет от камерата.

 

Бягството на крадеца от местопрестъплението е засечено и от камерите на бензиностанция "Шел". На кадрите се вижда как джебчията с бясна скорост кара в насрещното движение.

Всеки, който предостави информация за човека, свил алуминиевата стълба, ще бъде финансово поощрен, категоричен е бизнесеменът Александър Киримов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини