От х:

Днес в x:

14-годишна в неизвестност от 3 дни, избягала заради вечерен час

Изчезналата Маринела Георгиева

14-годишната Маринела Иванова Георгиева от Хасково е обявена за общодържавно издирване. Тя избяга от семейството си след скандал с родителите и заради наложения и от тях вечерен час. Скандалът се разразил в събота по обяд. Час по-късно Маринела изчезнала в неизвестна посока с 22-годишна нейна приятелка. На семейството си оставила бележка, че си заминава и да не я търсят, защото ще избяга пак. За последно родителите и са я видели облечена в къс зелен панталон, потник и спортни платнени обувки на розови точки. Момичето е с дълга кестенява коса и кафяви очи. Учи в хасковската гимназия по туризъм. Тази година ще е в 9-ти клас. Умоляват се всички, които я видят да се обадят на телефони 166 и 112 при гарантирана анонимност.

Според съседи на семейство Георгиеви, което живее на Орфей 15, Маринела е била открито и весело дете. Имала търкания със семейството си заради дисциплината, но не били сериозни. Думите бяха потвърдени и от най-добрия приятел на девойката-17 годишния Георги Константинов който живее един етаж над нея. Двамата били приятели от деца. "Много харно момиче, не е правила глупости. С акъла си е и е много добър приятел, категоричен е тинейджъра. Заедно с брата на Маринела, година по-големия от нея Паско, двамата предприемат собствено издирване. Засекли са девойката он-лайн в интернет сайта за запознанства impuls.bg . Това е провокирало младежите да претърсят нет-пространството като качат клипове в най-популярните сайтове с молба Маринела да се върне. Двамата са категорични, че именно изчезналото дете стои зад никнейма malkata_132.

Пред haskovo.net Георги сподели че през последните няколко дни Маринела прекарвала много време с новата си приятелка Ани. Според момчето тя била на 22 години и не била много позната в махалата. Именно с нея Маринела изчезнала от дома си. Момичето си нямала гадже, а именно Георги и брат и били другите най-близки хора.

Георги Константинов е съсед и приятел на изчезналата
Бащата Иван Георгиев работи в ИАРА

Бащата на изчезналото момиче Иван Георгиев е бивш военен. Той бе за кратко директор на хасковската ИАРА. Пак работи там като инспектор след смяната му с Гюнай Юсуф през февруари. В момента е в отпуск. Майката Мария Георгиева работи като готвач в заведение на Веспрем. Семейството не бе открито за коментар.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини