От х:

Днес в x:

Прегазеният вчера 28-годишен Нурхан бил пребит до смърт

Прегазеният 28-годишен мъж, който бе открит на пътя между харманлийските села Браница и Богомил, е бил пребит до смърт, преди да бъде блъснат от зелена кола, съобщиха днес от полицията. Първоначалната версия вчера гласеше, че човекът е блъснат от товарен автомобил, чийто шофьор е избягал.

Аутопсията обаче показала, че Нурхан Юсеин е бил зверски пребит. Криминалистите установили, че предишната вечер той се сбил при пиянски скандал с двама кърджалийци – на 29 и на 30 години в кръчмата в Браница. Двамата надвили. Впоследствие те са задържани в ареста.

Битият мъж се върнал целият в кръв в дома си, в който живеел на семейни начала с 21-годишната Анифе от Кърджали, с която отглеждат тютюн в селото. Той сменил окървавените си дрехи и отишъл в дома на нападателите си. Там обаче отнесъл нова порция бой, този път от съпругите на биячите, едната от които го млатела с камък.

Оттам следите на мъжа се губят, докато по-късно е открит мъртъв на пътя. На мястото на инцидента обаче е открит подкалник на лек автомобил, зелен на цвят. Полицията продължава да издирва колата и шофьора й.

Според съдебния лекар д-р Христо Еленски Нурхан е бил толкова зверски пребит, че ако не е бил блъснат от колата, е щял да умре от раните си от побоя.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини