От х:

Днес в x:

Апаш отараши десетки вили в Куба 1, остави шише водка на съседите

Ангел Дяков показва бутилката водка "Савой", оставена в двора накомшията му Боян

Среднощен ловък апаш претърси десетки вили в “Куба 1” тази нощ и открадна пари, злато и скъпи вещи. Крадецът се промъквал направо в къщите на спящите домакини и преравял шкафове, чекмеджета, чанти, автомобили в гаражите.

От опела на Боян Тодоров апашът свил скъп бинокъл. Колата била оставена отключена през нощта. Бандитът минал през телената мрежа от двора на съседа му – Ангел Дяков. Оттам пък са откраднати златни накити и около 250 лева в брой. Като своебразна компенсация крадецът оставил на масата в двора на Боян задигнато от съседа му шише водка “Савой”. Даже е отпил стотина грама, прецени на око Ангел Дяков. Боян пък допълни, че уважава марката “Савой”. Двамата с комшията решиха довечера да допият водката по съседски.

Съпругата на Боян Тодоров - Величка (на снимката) пък е известна като най-точния мерник сред 42-мата от ловна дружинка "Кенана". Цяло щастие за крадеца е, че жената не се събудила по време на обира в къщата й.

 

Оттам апашът се прехвърлил в двора на вилата на Атанас. Собственикът обаче го усетил. Беше към три и половина през нощта, разказа мъжът. Заслепи ме с фенерче, удари ме и избяга, обясни той. В двора му останали приготвените за задигане скъпи вещи.

Рано тази сутрин във вилната зона пристигна полицейски екип за оглед. От МВР-Хасково все още не са обявили официално колко вили са претърсени и какво е задигнато.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини