От х:

Днес в x:

Хасковски полицай в болница след преследване на измамници

Хасковският полицай Радко Димитров е настанен в местната болница след преследване на телефонни измамници снощи, съобщиха от областната дирекция на МВР. Единият от мошениците – 21-годишният И. А. от областния град, е прострелян със стоп-патрон в десния крак и също е в болницата.

 Екшънът се разиграл снощи около 20 часа на хасковската улциа „Драгоман“. Тогава гражданин сигнализирал в полицията, че е имал съмнителен телефонен разговор, в който се опитвали да го метнат по познатата схема катастрофа – пострадало дете.

 На мястото веднага е изпратен автопатрул. Униформените забелязали двама стари свои познайници да се мотаят около адреса. При вида на патрулката единият хукнал да бяга, последван по петите от единия полицай. На другия съмнителен тип били поискани документите за самоличност, но той също си плюл на петите. При започналото преследване беглецът бил прострелян със стоп патрон в крака, а после задържан.

 Укриващият се Ж. Т. от Хасково е криминално проявен. Издирването му продължава. Преследвалият го полицай е настанен в болницата с охлузни рани, няма опасност за живота му.

 Очаквайте подробности за снощния екшън по-късно.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини