От х:

Днес в x:

Стамболово дава 100 бона за футбола, 3 – за полицията

Отпускането на 100 000 лева за Футболен клуб “Стамболово” реши на вчерашното си заседание общинският съветв Стамболово. Отборът допринася изключително много за добрия публичен имидж на общината, коментираха местните парламентаристи и гласуваха средствата при условие, че се представи подробен и точен отчет за тяхното изразходване.

Съветниците гласуваха и 3 000 лева за ремонт и освежаване на полицейския участък в общината, както и еднократна финансова помощ за лечение на тежко болната Рада Жекова.

Взето бе решение за продажба на два имота – частна общинска собственост в селата Лясковец и Тънково. Последната от приетите на днешното заседание точки бе за вписване на четири училища на теторията на община Стамболово в системата на училищата в България, което се прави ежегодно преди началото на всяка учебна година. Така в този списък ще попаднат базовите учебни заведения в Стамболово, Жълти бряг, Долно Ботево и с. Силен, което е със статут на защитено училище.

7 проекта за решения бяха заложени първоначално в Дневния ред на днешното заседание на местния парламент в Община Стамболово, но впоследствие към тях бяха добавени още три. Това бе първото заседание с новия временно изпълняващ длъжността кмет на общината Марем Черибашлъ, който пое функциите, след като предишния кмет Гюнер Сербест бе избран за народен представител от квотата на ДПС в 29-ти Хасковски многомандатен избирателен район.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини