От х:

Днес в x:

Бойко уволни замобластните. Готвят уволнения в граничните служби. Преглед на регионалния печат

"Бойко уволни зам областните" съобщава водещото заглавие на вестник "Новинар Юг". Велин Балкански/НДСВ/ и Мехмед Атаман/ДПС/ били омахани от Бойко Борисов без обяснения. Какви обяснения повече от това че партиите им вече не са на власт. То това бе и единственото обяснение защо господата бяха замобластни.

"Йовчева поряза МО" Важно уточнение към първото заглавие-Райна Йовчева остава губернатор. Засега. Тя отказала да финализира сделка по продажба на имот на военните в харманлийско. Имало нередности при търга. Какви, не се съобщава. "Нека следващия губернатор подпише" заявила Райна.

"Изборния закон спира Делян Добрев за изпълнителната власт" Мажоритарния кандидат ако влезе в изпълнителната власт като зам.-министър, за овакантеното му място трябва да се проведе частичен вот в населеното място от което е избран. Ако бе министър, тогава се заменя от следващия от пропорционалната листа, уточнява вестник "Новинар Юг".

"Мая от Хасково със сребро от европейското по щанги" На фона на полууспехите в политиката и живота, спорта в лицето на възпитаничката на хасковското спортно, продуцира един невероятен успех. Среброто на Европейското в Ландскрона, затваря и устите на всички критици на реномирания местен треньор Живко Архондев. Браво Мая!

"Забраниха отпуските в БИАС, готвят уволнения" пише вестник "Хасковска Марица" във водещото си заглавие. В гранична служба "пътни такси и разрешителни" няма да се почива. Или по точно ще се почива безсрочно след като ти връчат заповедта за уволнението. Очаква се да "отгърми" бившата съпруга на Нончо Воденичаров. За сметка на това вече с апетитно място на границата се сдоби братът на зам-шефа на митница Свиленград. Жената на тоя, братът на оня, все същата шуробаджанащина. Да не би тия от новата власт да не са българи?

"147 на опашка за поправителен по География" Това са зрелостници които се провалиха на най лесния според тях изпит-по География и Икономика. Сега гордо маршируват под звуците на химна На есен - с песен.

"Банки не искат имоти, търсят си парите" Във водещото заглавие от страница трета четем, че на банките им писнало да обявяват публични търгове за собственост на дължници. Искат си парите и толкова. Ми да ги търсят, може и да ги намерят.

"Кое е по опасно-басейните или язовира"- актуален въпрос от читателската рубрика контакти. "Мъж припадна в центъра ", придружено с тематичната снимка на броя от страница първа. На нея между другото се вижда забързана линейка, но още по забележителното е надписът "за броени минути линейката пристигна на мястото на инцидента" От доста време никой не бе хвалил Бърза помощ, че е Бърза. А понякога е наистина такава.

Тоава бе по интересното от днешната регионална преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини