От х:

Днес в x:

Проститутки маскирани като елтехници. Делян Добрев влиза в правителството. Преглед на регионалния печат.

"120 Тираджии на на улицата" е челото на вестник "Новинар Юг". Шофьорите на австрийската фирма "M-spirit" не взимали от 2 месеца заплати. Накрая останали без работа, макар работодателя да им дължи по около 4 хиляди лв. Работодателят намерил цаката-заменил ги със словашки шофьори.

"Добрев в МС, Петров остава депутат". Съдбата на местните герои в изборния триумф на ГЕРБ във водещо заглавие у Новинар-а. Делян Добрев щял да влезе в министерството на Икономиката. Иван Петров пък нямало да влиза в никакво министерство. Ще остане в парламента.

"Две строителни фирми в киреча" Заради кризата, две фирми от Димитровград няма да строят през тази година. За сметка на това, 9 нови фирми ще строят през 2009-та. Бранша е като ламя, отсечеш две глави, никнат 9.

"Честен полицай пак арестува рушветчии" Става дума за младши инспектор Антон Димитров който отказа подкуп от 20 лв. От началото на месеца полицай Димитров е отказал три подкупа в общ размер....52 лв.

"Сделката за Хасково до края на седмицата?" Футболния клуб ще бъде купен от братята Халил до края на седмицата. Колко струва самия клуб не е ясно. Предполагат се само задълженията му-около 20-тина хиляди лева.

"МаскиратпПроститутки като елтехници, легализират ги" е водещото заглавие на вестник "Хасковска Марица". Проститутките са в Свиленград, ел техниците също. Чужденците които идват заради едните и другите/в Свиленград това май е едно и също/, също. В тях се е прицелил общинския съвет който иска да регистрира жриците на любовта. Ако това стане в хазната ще влиза от патент по не по-малко от половин милион лева.

"Закриха селско школо с 40 деца". Това се случва в любимешкото село Георги Добрево. Любимец пък се надява да получи от това 250 хиляди лева.

"Съдия изпълнители влетяват със SMS" Данъчните вече предупреждават със съобщения, после влизат да си търсят своето. Мобилни от пръв поглед.

"Грейна куполът в боляровската църква". Тихоммълков, отец Димитър и храмовото настоятелство подновиха куполът на божия дом. Без фанфари но и без оправдания че липсвали пари. Браво.

"Горя ферма за кучета" Екшънът се разиграл неделя срещу понеделник в Куба 1. Според една от версията недобросъвестни съседи изгорили фермата където се отглеждали чистокръвни овчарки средноазиатска порода.

По приблизителна оценка всяко животинче струвало поне 5 бона.

Излишна глезотия, би възкликнал Стоян Стоянов-инвестиционен консултант. Той е решил да ви консултира от страница 5-та на "Хасковска Марица". Темата е Как да пестим пари. Препоръка 1-пестете от храна?! 2.Пестете от отопление?!?! 3. Пестете от бензин?!!?!! Трябва да пестим още от банкови такси, от кредитни карти и застраховки и накрая уважаеми читателю-не се глези!!! Вероятно консултанските услуги на господина са "спестени" от предишния му работодател. Така де, след като храната е глезотия, подобни "консултации" са направо вредни.

"Частно игрище поема юношите на Хасково" Младите таланти ще играят на частни игрища на бившия комплекс "Клокотница" Терените са в много по-добро състояние. Позитивна и полезна новина от спортната страница.

Това бе по важното от днешната регионална преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини