От х:

Днес в x:

Динко Динев няма да е в ГЕРБ, само ще помага

НДСВ е последната партия, в която членувам. На коя политическа сила ще симпатизирам и ще давам своя глас, е мой личен избор. Това обяви на пресконференция бившият областен координатор на царската партия Динко Динев. С тези думи той пожела да пресече спекулациите, че след като подаде оставка, ще премине в редиците на друга партия.

ГЕРБ е голямата надежда на България и аз ще им помагам с каквото мога. Всички трябва да им пожелаем успешен мандат, който те да повторят. Иначе ни чакат тежки времена, допълни бившият местен лидер. Той призова общинските съветници от НДСВ да работят в тясно взаимодействие с герберите в местната власт.

За нас проектът НДСВ приключи, каза още Динев. Освен своята, той обяви и оставките на общинските координатори, които се оттеглят. За движението продължават да работят единствено жълтите в Димитровград, Минерални бани, Стамболово, Тополовград.

Динев каза още, че преди изборите е писал писмо до Симеон Сакскобурготски, в което предупредил, че НДСВ няма да успее да премине 4 -процентовата бариера. Освен това бившият координатор подчертал явлението Боико Борисов, с което никой от жълтите не искал да се съобрази. Той спечели избори два пъти, освен това беше главен секретар на МВР при уравлението на НДСВ, каза още Динев. Отговор на писмото си от Сакскобурготски той така и не получил.

Бившият депутат от движението д-р Ясен Янев, който също присъства на пресконференцията, не пожела да сподели бъдещите си планове.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини