От х:

Днес в x:

3 жени скачат с юмруци на кмет. Нови месии спасяват “Хасково”. Преглед на печата

З жени скочиха с юмруци на кмета на Гарваново, пише във водещо заглавие над главата днес "Хасковска Марица". Майка и двете й дъщери били вбесени от безводието в селото и налетели на управника, който впрочем е бивш боксьор. Той се държал кавалерски, не удрял.

SMS-заплахи за адвокат на убиец, четем в другия акцент на първа страница. Служебният защитник на обвинения в жестоко убийство Христо Лазов – Бойчо Бойчев, се отказал да го представлява пред Темида заради заплахите.

Владиката в Сираково след личен юбилей, пише още на първа страница. Пловдивският митрополит Николай, който вчера навърши 40 г., днес освещава 11-метровия кръст край Сираково.

Минка Стоянова става зам.-кмет на Харманли, акцентира изданието на втора страница. Неуспялата кандидатка за парламента заема свободния щат в общинската администрация, а договорките за това били тръгнали още преди изборите.

Удар в цистерна – два трупа, четем в акцента на 3 страница. Става дума за инцидента миналата нощ край Димитровград.

Измамници измъкнаха 10 бона от баба, гост пали домакина си, второ самоубийство в с. Малко градище. Това са част от останалите заглавия на криминалната страница.

Кметът спечели "Дусман", чака го БИЛЛА. Под това заглавие изданието разказва за приключилия в петък съдебен процес срещу Георги Иванов за подкуп. Градоначалникът бе оправдан за рушвета, но го чака друго дело – за безстопанственост, припомня вестникът.

Основният акцент в днешния брой на "Новинар юг" е спортен – "Нови месии спасяват "Хасково". Двама неизвестни засега бизнесмени били готови да поемат издръжката на футболния клуб, но първо искали да видят какви са задълженията му.
Както изглежда, футболът в Хасково може да бъде спасен единствено от "нежната рекетьорка" Снежана Гарабед. Тя е човекът.

Спекула с винетките, дават ги двойно, четем в другия акцент на първа страница в "Новинар юг". Познати от недалечното минало типажи продавали седмичните винетки по 10 евро, вместо по 10 лева, каквато е истинската им цена.

На 40 села в областта – 1 аптека, четем на втора страница.

Арт паралелката в "Левски" остава, до дни избират кой сменя дограмата на Езиковата, 80 инвалиди отрязани заради рампа, са част от останалите заглавия на страницата.

10 г. решетки за Полицая, информира на трета страница вестникът. Присъдата е за Янко Тодоров, известен като Полицая от Димитровград.

Съдът: Кметът на Хасково е невинен. Под това заглавие на 4 страница вестникът описва петъчния процес в окръжния съд.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини