От х:

Днес в x:

Спряха делото на кмета. Бутат незаконни къщи в Република. Преглед на регионалния печат

Делото на кмета Георги Иванов срещу лидерът на "Ред законност и справедливост" Яне Янев бе спряно от хасковския районен съд, пише във водещия си материал вестник "Хасковска Марица". Причината е че Яне Янев стана депутат и поне 4 години се ползва с имунитет. Кметът ще търси обезщетение за 6 хил лева. Гражданските искове са разрешени от закона.

"Спец ченгета обират магазин". Двама маскирани в Тополовград обрали хранителен магазин докато се представяли за полицаи.

"370 на СПИН тест-няма болни" Дай боже все така да продължава.

"Театралното съперничество между Хасково и Димитровград ощетява фенове на Мелпомена" . Така ли? Че то има ли фенове? На 4-та-цяла страница за театралните неволи плюс кратко интервю с новия стар директор Боил Банов.

Цяла страница и със всенародния любимец Юлиан Вучков в петъчното приложение Арена. "Всички партийни лидери заслужават затвор".Професорът е категоричен-жалко че няма кой да го чуе.

"Александрово протече" Заглавие над главата на вестник "Новинар Юг". Виновна била климатичната инсталация. Тя замалко не скапала скъпа аудио и визуална техника.

"Бутат 16 незаконни в република" Незаконни къщи, ако не сте разбрали от заглавието. Това на снимката от първа страница не може да мине за "Къщи" но живеещите в тях роми се канят да правят живи вериги, че да си останат там. Ами като ги влече...

"Гурбетчиите се юрнаха за здравните си права" По 70 на ден проверяват здравния си статус, съобщават от данъчното. Това най вероятно са българи които се връщат от чужбина предполага Новинар-а. Подобен наплив се наблюдава и през декември, когато гурбетчиите се върщат в България и тръгват да въстановяват здравно-осигурителните си права.

На спортния фронт водещите заглавия са поразително идентични. Ще рече човек че един ги е мислил. "Играчите на Стамболово с хранителни натравяния?"-Хасковска Марица, "Разхлабването може да е от хранителни натравяния"-в "Новинар Юг" .Рядкото щастие на 4-ма играчи на Стамболово е спортна тема №1.

Още малко заглавия-"Борко Стойчев подписа със Сливен" -Хасковска Марица. Имаше по рано един такъв играч. Бе талантлив. После отиде в Левски, а сега е развеждан като панаирджийска мечка из отбори и отборчета от мениджъра си Здравко Узунов.

"Диа Евтимова на полуфинал на двойки" Талантливата тинейджърка се изявява по добре на каре отколкото на сингъл напоследък.

Това бе по-интересното от днешния регионален печат

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини