От х:

Днес в x:

Навалица за пари на СИК. ДАНС разследва хасковско дело. Преглед на регионалния печат.


"ДАНС гледа под лупа хасковско дело за 720 хиляди евро", започва обзорът на новините от вчера вестник "Хасковска Марица" 720-те хиляди евро са на Кадир Дур който пробвал нелегално да ги промъкне
през границата. Свиленградските магистрати го оправдали. Окръжния съд му дава 1 година.

"1000 хасковлии на опашка за един стоматолог!" Ако ви се струва малко вижте как е в по-малките общини-там цифрата е 2500 на 1 стоматолог.

"Хасковлийка продава "Марго ТВ" на Красимир Гергов". Да уважим заглавията от страница първа. До страница 4-та където е поместен материала за силиконовата сървайвърка може да стигнете ако сте фен....на талантите и.

"Храна за спортисти е заразена със Салмонела?" Хранителни добавки от САЩ са със опасната бактерия, предупреждава ни европейския съюз а хасковското ХЕИ се включва в търсенето. Ако видите фирма "NOW foods" не купувайте нищо от нея.

"Лещаков пак копае край Ябълково" Доценк Крамир Лещаков поднови разкопките на праисторическото селище край селото.

"Таксисти стават гидове срещу 20 евро на километър". Тези които дават парите са уж чужденци на влизане от турция, щото нямало достатъчно табели в Свиленград. Знаем че чужденците са мнооого тъпи ама чак пък толкова.

"Свиленград избистря състава", "Станишев прецака Хасково за нов стадион"-още заглавия от спортна страница. Не знаехме че за състоянието на хасковския футбол е виновен и Станишев. Сега вече знаем.


"Новинар Юг":
"Опашки за едни 30 лв от СИК". В Димитровград е навалица за получаване парите от работата в секционните избирателни комисии. В Хасково ще е същото прогнозира вестникът. Така де кой ти ги дава 30 лв, при това честно заработени.

"Кредитните карти гърмят в кризата" -челно заглавие на Новинар-а. Най слабо се обслужват картите между 1000 и 2000 лв, повечето от държателите им са безработни.

"Шофьор се помля в дърво". 53 годишен водач изтървал контрола над Фиат-а си и се забил в дърво. Счупен таз, подбедрица и контузен гръден кош.

"Свиленград няма да вози смет до Харманли" Градското сметище няма да се закрие на 16-ти юли каквото е изискването, удари по масата кметът Георги Манолов. За какво общината да изпълнява задълженията си след като правителството не е изпълнило своите ангажименти, пита той. Освен това свиленградчани притиснати от кризата не могат да дават допълнително пари и за депониране на боклука категоричен е той. Браво.

"Не е време да сваляме Станишев" Превърналия се вече в нарицателно бивш премиер е главен герой на извънредна подписка за отстраняването му. Областнтаа шефка на БСП Минка Русева обаче си го иска. Харизва ме и го.

"Астрономът Мирослав" в олимпийския за Китай. Момчето от хасковското ПМГ е един от само 5-та българи които отиват на световна олимпиада по астрономия в Китай.

На спортния фронт нищо ново.

Това бе по интересното от днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини