От х:

Днес в x:

Смъртоносен газ за ученик. Девойка с джип уби рокер. Преглед на националния печат.

Ученик на 15 години се самоуби с газ от туристическа газова бутилка, съобщава във водещо заглавие вестник "Хасковска Марица". 15 годишния Красимир Талев предприел фаталната стъпка надвечер в понеделник. Защо, така и не става ясно. По източници на вестника-момчето е било дистанцирано от света. И друг път пробвало самоубийства.

"БМВ уби моторист" заглавието се допълва от снимка на жестоко омачкана кола. БМВ-то е в Симеоновград, моториста е 22 годишен. Колата е от Сираково-с нея катастрофираха три младежи на по 20-на години. Най тежко пострадалия е още в безсъзнание.

Крими новините продължават със още заглавия- от страница първа "Пожар изпепели 90 декара жито до Въгларово" и "Мъж с досие вдига полицията за отвличане" от страница трета.

И нещо оптимистично "Почват Газопровода за Хасково". До дни започва полагането на газопровода- Димитровград Хасково, а до края на годината първото синьо гориво вече ще захранва предприятията от северната индустриална зона, обещава фирмата инвеститор "Ситигаз България"

Компютърните технологии са най търсените специалности от кандидатстващите след 7-ми клас ученици, съобщава още "Хасковска Марица".

"Еньо Вълчев изпраща велик шампион". Легендата на димитровградската борба ще присъства на последното изпращане на първия ни олимпийски шампион по борба Никола Станчев в Бургас. Еньо Вълчев също е олимпийски шампион. Един от малкото ни. "Григор загуби още в първия кръг" Съперник обаче му бе Каняс, който има равен баланс в двубоите си с Роджър Федерер. А и е с 12 години по голям от нашия.

Бившият защитник на Хасково Апостол Попов ще става защитник на ЦСКА. Майко мила!!! Това звучи като епитаф за привържениците на армейците.

"Девойка с Джип уби Рокер". От водещото заглавие на Новинар Юг разбираме че 19 годишната мома яхнала мощната кола отнела предимството на мотопедист и го сгазила. Момчето на 22 години починало на място. Трагедията се разиграва в Симеоновград.

"Пежо се премята 50 метра-трима ранени" От катастрофата между Сираково и Въгларово са ранени трима-от 17 до 22 години. Да ви звучи познато? Вижте годинките на замесените по горе.

"След седмица ще е ясно защо седяхме отпред" Думите са на депутата от ГЕРБ Иван Петров по повод първия ред на първото заседание на новото народно събрание. Дано на избирателя също му стане ясно през този мандат.

"6 села нощем без вода" Репортер на вестника проверил и установил че след 19 часа питейната вода пресъхва в Широка Поляна Тракиец, Текето, Горно големанци, Гарваново и Горно Войводово. Имало проблем с водата и в димитровградското Бодрово.

3-ма Българи задържани на границата с турция при опит да прехвърлят нелегално в нея 35 папагала!!! 6 от птичките били мъртви-нашенците се разследват за това.

Пуснатото по погрешка нарко муле е върнато в ареста. Полицай отказа 4-ти рушввет-още теми от вестник Новинар Юг.

Това бе по интересното в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини