От х:

Днес в x:

Градушка яде хляба на три села. 5 годишен пада от 4-я етаж. Преглед на регионалния печат

"Град като орех остави три села без прехрана" съобщава във водещо заглавие вестник "Хасковска Марица". Селата са в Ивайловградско, прехраната е тютюна. Унищожена е 80% от реколтата.

"Шофьори карат за 70 ст от центъра до Орфей". Става дума за така наречените обиколни таксита които ядели хляба на редовните.Редовните взимат обаче по три лева за същия курс.

"Нашенец ерестуван за стрелба срещу полицаи". Нашенецът е от Любимец, стрелял по полицаи в Своге. после бил пуснат поради липса на доказателства. Иди разбери кое е истината.

Любимчанка-вицепремиер в кабинета Борисов. Крисатлина Георгиева прекарала първите години от живота си в Любимец, пише вестникът. Въобще любимец май е пъпът на вселената. Подробности за спорта там, ще намерите на спортна страница.

"Полигонът в Корен е чист". Смисълът на това заглавие е че преди няколко дни вестникът го обяви за мръсен. Сега нямало нищо такова.

"Динко Динев остави НДСВ ще подкрепя Герб". Областния жълт координатор бе един от малкото политици които директно посочиха виновник за изборния провал. В случая-некадърното ръководство на царистите.

"5годишно падна от 4-я етаж" съобщава "Новинар Юг". Момченцето е от Димитровград. Било заключено с малкото си братче от бащата шофьор който сам отглеждал децата след като майката ги напуснала. Със сериозна травма детето е настанено в Хасковската многопрофилна болница.

"Кроношпан отказа Хасково". Австрийската фирма се отказа да строи завод за 250 млн евро заради 2 годишно мотане по институциите за терен. Така мечтата на областния управител Райна Йовчева си остава ..само мечта.

"В Любеново карат само на хляб и сирене". Хората нямат пари дори да правят борчове в бакалията.

В Стамболово карат на сълзи-кметът Гюнер Сербест става депутат. Определено няма да е за оплакване.

15-та жертва на войната по пътя-съобщава на страница трета Новинар-а. 66 годишен пресичал на червено, блъска го Фиат. Дядото почива в болницата.

Хеброс с мижава лятна подготовка-водещо заглавие на спортната страница. Ако не ви стига-страницата е 5-та в "Новинар Юг"

Това бе по важното от днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини