От х:

Днес в x:

Любовна тройка в зоопарка

Че мъжете губят акъл като видят женска потвърдиха днес два….козела от хасковския зоопарк. 3 годишните Отело и Кристияно сплетоха рога в кървав спор за право над сърцето/ или опашката/ на млада козичка с още неуточнено име. Тя била съвсем нова в междуполовите взаимоотношения и нерешителността и предизвакала разпрата между двамата мъжкари, които отдавна воювали за правото да оплождат козите в зоопарка. Те са от централноевропейска порода, но въпреки помпозното име, са си напълно същите като нашенските кози от близките села. Буйният балкански характер се прояви под формата на мощен трясък на два чифта рога, който стресна посетителите на хасковското Зоо./сн 1/



Минути по-късно, Отело получи надмощие, което предизвика намесата на младата дама с черно около устата/сн 2/. Това се оказа грешка-двамата самци най- накрая я подгониха заедно/сн.3/.



Две животни вече родиха в хасковския зоопарк от началото на годината. Женсокто пони „Рекординг-Аида" се сдоби с женска рожба Цветелина, навръх Цветница. Наскоро първите си глътки въздух пое и еленчото Илияна. То е от породата Лопатар.

Хищниците не щат да се заплождат, коментира д-р Ясен Стайков-управител на хасковсикя зоопарк. Няма напредък и към проекта за преселване на алигатор в тукашния зоокът.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини