От х:

Днес в x:

Мюмюн Искендер на разпит за хероинов списък. Гаф на дознател пусна муле с 50 кг. дрога. Преглед на печата

Хасковският общински лидер на ДПС Мюмюн Искендер е бил на разпит за списъка с 200 имена на турски изселници, спипан в колата на наркотрафикант. Това съобщава във водещо заглавие на първа страница днес "Хасковска Марица". Според източници от разследването въпросните 200 души, които трябвало да гласуват за българско народно събрание, са извозвани от "Арда тур", фирмата на Себахтин Исмаил.

Корен разболя лесничеи, информира в другия акцент на първа страница вестникът. За кожните възпаления на горските се подозират военните и техните бомби на полигона.

РЗС е на предпоследно място по купуване на гласове, акцентира на втора страница изданието. Докъде стигнахме – повод за гордост вече е, че си вършил по-малко престъпления от другите. Гордеещият се с този факт е Иван Стаматов.

Емилия Масларова: Ще работя за промяна в избирателната система. Тази най-после разбра как се чувстват бедните, когато ги убеждаваше колко много им е увеличила приходите, а те стоят срещу нея и преглъщат. Сега дървото отнесе и самата Масларова, чиято партия въведе тези изборни правила. Да се чуди човек дали да се учуди, или просто да махне с ръка.

Обединяват митницата с данъчните, четем на трета страница. Намерението на Бойко Борисов ще стане факт до месеци, пише изданието.

Гаф на следовател пусна муле с 50 кила дрога, пише в челното си заглавие на първа страница "Новинар юг" днес. Разследващият забравил да приложи постановление за привличане като обвиняем на Себахтин Мустафа, който бе спипан с дрога в колата на ГКПП.

Моргата – препълнена, камерата – за зарзават, четем в другия акцент на първа страница. Камерата на Съдебна медицина се препълнила след последната катастрофа край Свиленград, при която загинаха 7 турски гастарбайтери.

Рейсовете до морето празни, акцентира на втора страница вестникът. Други години сезонът започвал още през май, сега – от 20 юни. Автобусите возели по десетина човека.

Полицай шамари и рита 16-годишен, четем в акцента на трета страница. Александър Григоров от с. Лозен карал мотор без книжка, а като видял униформените, тръгнал да бяга с мотоциклета си. Според неговата версия те го стигнали и го наритали, според МВР – той сам паднал при бягството си.
Която и да е вярна от тях, едно е сигурно – каквото е търсил младежът, си го е намерил.

ГЕРБ мете държавните служби в областта, четем на 4 страница. Изданието цитира шефа на партията в региона Иван Петров, който казва, че е необходима пълна промяна и като пример посочва Разплащателната агнеция. Ако беше искрен, Иван Петров щеше да посочи МВР, но явно много бързо стана политик и се научи да завоалира нещата.

Мариус отказа на Петра, четем на забавната 12 страница. Пиарите на фолкзвездата побързали да обявят, че Куркински ще режисира новият й клип, малко по-късно Мариус отрекъл.
Каква драма, наистина.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини