От х:

Днес в x:

Спипаха подкупни магистрални ченгета. Глобиха аптеки Живакова-преглед на регионалния печат.

"Задържаха ченгета за подкуп", съобщава във водещо заглавие вестник "Хасковска Марица".ДВама служители от магистрална полиция спрели жена край горски извор. Карала с 65 км. в час при разрешени 60. Поискали на ръка 60 лв вместо по закон 100. Тя им ги дала после звъннала на РПУ Хасково. Оттам предприемат „мерки". Едва ли уволнението ще е една от тях.

„Дъжд за цял месец наводни Хасково за час", е челото на "Хасковска Марица". 50 литра на км. Метър наваля вчера, за целия юни количеството дъжд било само 70 литра.

Свинския грип затапи границата. На Капъ Куле турците проверявали стриктно влизащите автомобили и при най-малкото съмнение спират.

„Спряха 10 кила контрабандно злато", „Майстор мошеник остави блок без улуци"още заглавия от „Хасковска Марица"

Темата на броя е че Ромските набези на Кенана пратили пенсионерите живеещи там, в оръженйните магазини. Купували си газови пистолети срещу Крадци?!!! Направо Кенана е Дивия запад а дядовците-каубои С наближаването на изборите, Приказките отново излязоха на мода.

Лекари търсят зад граница 5 хиляди евро, е водещото заглавие на вестник „Новинар Юг". 40 от членовете на лекарската колегия в областта вече заминали за чужбина за по голям келепир. Той ако се вярва на председателя на Регионалния лекарски съюз д-р Динчо Динев е не по малко от 5 хиляди на месец. Тая приказка е валидна за местните лекари в другата страна. За нашите-още никой не се е похвалил с толкова пари в чужбина.

„Глобиха Живакова с 10 бона". Комисия за защита на конкуренцията намерила за нередно надписите -16 %. В аптеките трябва да са доволни-за същото преди 2 години ги удариха с 50 бона. ВАС го отмени.

„3 казана Курбан в Конуш по Петровден" Там е единствения параклис и въобще религиозен храм в областта носещ имената на светиите.

„Заключиха свидетел на серийни убийства"-на стр. 3-та. Това е Дебелия, той ще свидетелства срещу Момата.

Свищов-най солен от Хасково. Нищо солено няма. Става дума за таксите за приемните изпити във вузовете. Повече сол-в статията.

Спортното училище-на 6-то място на матурите по българските език и литература?! За това съобщава Новинар-а на спортната си страница. ?!!? На 6-то място от кои?!

По няколко страници агитация ще открие наблюдателния читател. Може и да се позапознае с нея-ако не е наблюдателен.

Това бяха по-важните теми от днешния регионален печат.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини