От х:

Днес в x:

Честит рожден ден, ESCOM

Най-големият доставчик на Интернет за южна България днес става на 19.

ESCOM присъства убедително в 10 града в области Хасково, Смолян, Кърджали. На своя 19-ти рожден ден ESCOM най-много се гордее с младите и амбициозни професионалисти, работещи във фирмата. Средната възраст на екипа е 27 години.

Благодарение именно на амбициозния екип от млади новатори ESCOM е лидер в една зона, която присъства силно в ежедневието на всички и в която революциите са ежедневие. Изграждането на комуникации, сървъри и софтуер върви с динамиката, отговорността и ефективността, които могат да дадат само цялостните IT решения.

ESCOM е една от най-динамично развиващите се компании в региона. Вече 19 години фирмата непрестанно е в крак с усъвършенстващите се технологии и предлага на все повече и все по-качествени услуги на клиентите си. Intel оцени работата на амбициозния екип в предлагането на цялостни IT решения и предложи специална партньорска програма за сървърните решения на Intel.

Един от най-мащабните проекти е цялостното обновяване на технологичното оборудване на мрежата. Клиентите вече го усетиха по високото качество и богатата палитра на предлаганите услуги. И новата услуга, която завладя Хасково – кабелната телевизия на ESCOM, с кристално качество, над 50 стойностни канала и повече от разумна цена – 10 лв.месечно.

Най-доброто предстои. Честит рожден ден, ESCOM! Още мегабити по кабела, още телевизия... Още много технологични предизвикателства, интелигентни решения, спечелено доверие и удовлетворени клиенти!



 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини