От х:

Днес в x:

Всеки втори гимназист зарибяван с дрога. Симеоновград №1 по самоубийства. Преглед на печата

Всеки втори е зарибяван с дрога, съобщава в челно заглавие над главата днес "Новинар юг". Една пета от хасковските гимназисти са пробвали наркотици на купон, добавя изданието. Данните са от анонимна анкета, проведена от областния съвет по наркотични вещества.

Симеоновград №1 по самоубийства, информира още от първа страница вестникът. Това показва статистиката

Димитровград – боклукът ни през Хасково, четем още на първа страница. В специална декларация съветниците от града изразяват несъгласие с колегите си от областния център.

Сериен убиец затрил петима, акцентира на криминалната страница изданието. Става дума за килъра Недялко Димитров – Момата, чийто процес вчера бе прекратен от съда и върнат на прокуратурата.

Свалете по два билборда за поезията на Балабанов. Така е озаглавен коментар на втора страница, чийто автор е главният редактор на вестника. В текста се съобщава на социалния министър Емилия Масларова, че Ивайло Балабанов и Иван Димитров Балабанов са едно и също лице. На първия Масларова целуна ръка при връчването на Пеньовата награда, а на втория отпуска 60 евро месечно инвалидна пенсия, с която да вегетира.
Призивът е политиците да се откажат от два билборда, а да дарят спестената сума за оцеляването на Поета.
Безнадеждна работа.

Сериен екзекутор моли да го опишат в книга, четем в челния материал на първа страница в "Хасковска Марица". Килърът признал съкровеното си желание пред прокурора Николай Николов.

Късо съединение запали къща в Корен, четем на трета страница в броя. Куба пропищя от нашествие на кърлежи, 20 се жалват на месец от стоки менте, пише още на страницата.

Гору долу това са новините в днешната преса. Останалото е агитация за изборите.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини