От х:

Днес в x:

Осъден бие кмет на ГЕРБ. Хирург баракониерства. Преглед на печата

Осъден бабаит от известния в ивайловградско клан на Рашковите млатил кмет на ГЕРБ. Новината е водеща и за двата регионални всекидневника – "Хасковска Марица" и "Новинар юг".

ГЕРБ си имат един кмет в областта, и бабаити го смляха от бой. А двама от Рашковите пък трябвало да са в затвора, но окръжният прокурор Иван Ванчев спирал изпълнението на присъдите. Бабаити от клана редовно пребиват полицаи – преди години цяла група униформени ядоха бой в ивайловградски ресторант, а миналата година пък изкъртили зъб на районния инспектор.
Какво ли ги чака след изборите, когато ГЕРБ вземе властта? Май е ясно какво – "днешната полиция не бие, ама снощната как биеше...".

Шеф на хирургията бракониерства, информира в челно заглавие от първа страница "Хасковска Марица". Д-р Наско Вангелов се спречкал с инспектори на агенцията по рибарство. Хирургът ловял с цели 9 въдици, при разрешени само 3.

Самозван мажоритар на ТВ дебат, четем на втора страница в броя. Станислав Станилов, който е водач на пропорционалната листа на АТАКА, цъфна вчера на дебата по Канал 1, обявен за мажоритарните кандидати. Неколцина местни активисти се събрали да му попречат, но сетне се отказали. Депутатът Георги Димитров, който бе отлюспен от листите, а се отлюспи сам от парламентарната група, се възмущава, че всичко в тая партия ставало по команда.
След четири години той откри, че АТАКА е команда. Но докато лапаше кюфтетата смяташе, че всичко е наред.

Спират тировете при жеги над 35 градуса, фирми за дърва цакат клиенти, това са част от останалите заглавия на оперативните страници в "Хасковска Марица". Нататък са платените пиар текстове на партийните централи.

Мутанта арестуван в Испания, пише в заглавие с въпросителна на първа страница "Новинар юг". Става дума за хасковлията Емил Русев – Мутанта, който се занимава с крадени коли от Испания. Там го арестували. Ами къде да го арестуват? В Алжир ли? За България избощо не може да става и на въпрос.

Доматите отровни? Кой да ти каже, акцентира на втора страница изданието. Нямало контрол върху зарзавата по тържищата.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат. Останалото е предизборна агитация.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини