От х:

Днес в x:

Хиляди дописани за вота в Хасково. Гърция гони Брендо от Самотраки. Преглед на печата

Хиляди дописани за вота в Хасково, информира във водещо заглавие на първа страница "Новинар юг" днес. 6 папки с искания за гласуване по настоящ адрес на 5 юли са постъпили в служба ГРАО на общината, не смогват да обработват данните, допълва изданието.

Хасковлии спасиха 2 деца в Поморие, съобщава вестникът в заглавие над главата. Тримата тийнейджъри успели да измъкнат от морето давещите се две хлапета.

Лейтенант на Таки закопчан след гонка, анонсира от първа страница вестникът. Текстът е водещ на криминалната страница. Вчера съдът остави в ареста тримата, арестувани при пресичането на наркоканал миналата седмица. Тогава бяха заловени 35 кг. хероин за около 5 млн. лв.

Жънат рапицата за комшиите, изкупуват я по 600 лв. за тон, акцентира изданието на втора страница. Турски фирми вземат родната продукция за производство на биодизел.

Превърнаха футбола в корпоративен бизнес, казва в интервю за вестника Димитър Ангелов-Дучето, шеф на фен клуба на ЦСКА.
Футболът, впрочем, винаги си е бил корпоративен бизнес. Игра си е само по селските стадиони.

Брейк танцьори спасиха деца от удавяне, акцентира в голямо заглавие над главата и "Хасковска Марица" по случая с местните младежи.

Гърция изгони Брендо от Самотраки, четем в другия акцент на първа страница. Скандалният бизнесмен Евелин Банев, родом от Тополовград, получил отказ от гръцките власти да строи хотел на острова.

Павел Лилянов шеф в Агенция "Митници", съобщава от втора страница вестникът. Новината е потвърдена от шефа на агенцията. Лилянов щял да се труди в София.

Размразяват парите за автомагистрала "Марица", пише на 4 страница изданието. Европа пускала парите.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини