От х:

Днес в x:

Ръководството на БСП хвърли оставка. Минка оцеля в 6-метров бунар. Преглед на печата

Ръководството на БСП хвърли оставка, съобщава в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Става дума за червените в Свиленград, които били бесни от изтикването на проф. Веселин Маргаритов от третото място в листата. То било заето от Еленко Божков.

ТЕЦ-ът на Ковачки пак обгази Димитровград, информира в другото челно заглавие от първа страница вестникът.

Нова специалност в УНСС, четем още на първа страница. От тази година във филиала ще се изучава бизнес администрация и управление.

Троянски кон разбива наркомрежата на Таки, четем в акцента на трета страница. Спипват изселник с хероин за 5 млн. на Капитан Андреево, пускат го, за да видят адресата на пратката, добавя изданието.

Кметът: Да е ясно! Никой няма да си изхвърля боклука в Хасково, четем на 4 страница. Темата е намерението на правителството да прати отпадъците на 12 общини в депото край Гарваново. Проблемът беше обсъждан на сесията на ОбС в петък.

Григор стартира с руснак на "Уимбълдън", четем на спортната страница. Днес хасковската надежда в тениса излиза срещу Игор Куницин в първия кръг на откритото първенство на Великобритания.

Стамен Белчев хвърли оставка. Друг акцент от спорта. Наставникът на Свиленград напуска заради разногласия с ръководството.

Минка оцеля в 6-метров бунар, с това заглавие над главата открива днешния си брой "Новинар юг". Детето от Любимец паднало в кладенец, защото било оставено без надзор от родителите си.

Без смет отвън в Граваново, акцентира на първа страница изданието. Темата на публикацията е назряващият проблем с боклука на общините, които не са изградили нормални сметища.

½ елитна паралелка падна служебно, акцентира на втора страница вестникът. 12 седмокласници не са се явили на приемния изпит за елитните гимназии, това прави половин паралелка, изчислява изданието.

Двама загинаха в размазана тойота, четем в акцента на криминалната страница. Става дума за катастрофата край Харманли в събота.

Потреблението на еленергия в Хасковско свито с 22 на сто, четем на 4 страница в броя. Това отчита шефът на Енергото Тошо Тодоров.
За сметка на свитото потребление монополистът пък наду сметките, и то с много повече от 22 на сто. За да не са валат. Както обикновено, валат сме ние.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини