От х:

Днес в x:

Жестоко двойно убийство в София

21-годишен мъж от столицата е убил майка си и сестра си в апартамент в столичния квартал „Младост 3", след което се е опитал да изнесе телата с помощта на свой приятел, съобщават от МВР.

Днес около 15.00 часа пътен патрул е забелязал как двама мъже носят нещо голямо, увито в найлон и одеяла. След като били спрени за проверка двамата заявили, че това са строителни материали. Оказало се обаче, че това е трупа на възрастна жена. След като били задържани на място единия от двамата младежи - 21-годишния Павел Тасков признал, че това е трупа на неговата майка, а освен нея е убил и сестра си, чието тяло все още било в апартамента в блок 371.

При обиска в дома му действително полицаите намерили още един труп - на млада жена около 25 години. Установено е, че мъжът е убил майка си снощи около 18.00 часа, а сестра си около 3.00 часа след полунощ.

Пред полицаите Тасков разказал, че от три дни не е спал и бил на амфетамини.

Приятелят на задържания, който е помагал за пренасянето на труповете, заявил пред полицаите, че не е знаел какво е имало в пакетите. По думите му, приятелят му го извикал, за да изхвърлят строителни отпадъци.

Установено е, че 21-годишния убиец е наркозавиим. Убиецът е задържан за 24 часа. Предполагаемата причина за жестокото убийство вероятно е пари, тъй като наскоро семейството продало друг апартамент в столицата.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини