От х:

Днес в x:

Брайън Мей сравни Кейти Пери с Фреди Меркюри

Китаристът на Queen бил силно впечатлен от сценичното й присъствие

Кейти Пери буквално онемяла когато при срещата си с легендата от Queen Брайън Мей, той я сравнил с идола й Фреди Меркюри.

Изпълнителката на хита „I Kissed A Girl" в много интервюта е разказвала, че именно фронтмена на Куин, който почина през 1991 г., е човекът, който най-силно и е повлиял като певица. Нещо повече, тя обмисляла да си татуира лицето му на гърба си.

Ето защо, когато Мей - китаристът Queen дошъл на бекстейджа, за да срещне лично с нея след шоуто и в Лондон миналата седмица, тя останала много приятно изненадана.

После Пери написала в блога си: „Бях толкова поласкана и нервна да свиря пред него. Той беше толкова мил, че определено показах най-доброто от себе си. Ако още не се докосвали до чудото, което беше и все още е Queen, задължително трябва да го направите."

Брайън Мей бил също толкова очарован от Кейти и на свой ред я похвалил в блога си, изтъквайки колко сценичното и присъствие приличало на това на Фреди Меркюри.

Той написал: „Влязох зад сцената и видях Кейти Пери и младата й група, които се раздаваха, така че публиката реагираше на всяка тяхна нота. Без специални ефекти, без претенциозна хореография, без мегаломански изпълнения... без преструвки - това беше една млада певица, която пееше от дъното на душата си.

Най-хубавото обаче беше, начинът по който сменяше емоциите. Първо пееше и изричаше речитативи изпълнени със забавен хумор, а после за части от секундата, без дори да се усетиш, сменяше настроението и запяваше сериозна песен, но толкова естествено и с такава емоция, че направо те разчувства. Тя е истински изпълнител."
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини