От х:

Днес в x:

Фолк певиците Райна и Джена също...

Съвсем заслужено, една от любимките на публиката, Райна, също е сред звездите, получили официална покана да се включат в Националното лятно турне.

Дуетната половинка на Константин досега е регистрирала 4 участия и е сред лидерите в музикалния маратон.

Благодарение на изявите на сцената в най-големите градове в България, публиката откри танцувалните заложби на Райна. През 2006 г. Райна изненада всички, представяйки официално Константин като част от своя музикален микс.

Миналата година певицата "изневери" на Константин и покани за свой дуетен партньор Светльо от балет "Expose". През 2007 Райна представи страхотно танцово шоу, с което взриви публиката, и което й донесе награда за Оригинално сценично присъствие на Годишните награди на телевизия "Планета".

И тази година певицата ще изненада феновете си с динамичен микс, изпълнения на живо и сценично шоу. В момента хитовата изпълнителка подготвя новото си парче, с което ще започва миксът й, и чийто клип ще стартира с началото на турнето.

Дебютантката от 2008 г. на " Planeta Derby Plus", Джена, и тази година ще гастролира в 10-те града на лятното турне. Зрителите в Монтана за първи път ще видят новия спектакъл на певицата, амбицирана да покаже най-доброто от себе си.

През 2008 г. Джена се превъплъти в ролята на русалка и феновете гадаят каква роля за себе си е избрала този път. Точно преди година, певицата изненада многобройните зрители като представи и най-успешния си дует с Илиян – "Слепи бяхме".

Дали тази година програмата й ще има специален гост остава загадка, но със сигурност ще бъде оригинална. Джена е много популярна не само в България, но и в много европейски държави, обичана е и от нашите сънародници в чужбина.

Неслучайно именно на нея бе присъдена и специалната награда "Посланик на българската музика зад граница". Лятото е сезонът, когато много от нашите сънародници, от цял свят, се връщат за своята почивка в Родината.

Именно затова, Джена избра по време на лятното турне да отправи своите музикални поздрави към всички тях.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини