От х:

Днес в x:

Садистични убийци на съд. Май отвлекли митничаря на Таки и Исуса. Преглед на печата

Митничаря Павел Павлов който се прочу с това че задържа хероина на известните престъпни босове Таки и Исуса, бил май отвлечен и това подлудило цял Свиленград, осведомява читателите си вестник "Хасковска Марица".В града се говорело че клошари натикали Павлов в луксозен автомобил. "Похитения" обаче, на страниците на вестника разправя че това са измислици. Дразнел някого с добрата си работа затова се пускали слухове.

Ванчев отново окръжен прокурор за още 5 години, пише вестникът. Магистратът е предпочетен пред колегата си Петър Мидов и замокръжния на Бургас Светлозар Костов.

"Паси идва за победа с гласовете на ДПС", четем още във вестника. Според медията, бившия външен министър в никакъв случай няма да се задоволи само с гласовете на НДСВ в предстоящия мажоритарен вот.

Дерето в кв. Куба ще бъде застроено с улици широки 9 метра и сгради, предвижда план за регулация на части от града. Дай боже.

"Последният дъжд падна идват горещини" предупреждава "Хасковска Марица" Чадърите излизат от употреба, на дневен ред са плажните хавлии.

Любовници на съд за садистично убийство, пише над главата вестник Новинар Юг. Става дума за убиеца от Димитровград Христо Лазов и неговата съучастничка и любовница Викотрия Ангелова. Тя щяла да пише роман за убитата от тях 36 годишна димитровградчанка Минка Андреева.

"Тестват екстремно новите тръби". ВИК Хасково се надява че продължителните спирания на водата в града ще са вече в миналото след големия ремонт на Ябълково.

Хаскоаво на 3 градуса от рекорд, засяга темата с жегите вестника. Малко по надолу се вижда снимка на окъпаните от дъжд хасковски улици. Какво да се прави град на крайностите-хем няма вода хем тя се лее по улиците.

"Евтиния ток скача със 16 на сто". От 1-ви юли намалението на дневната тарифа ще е по-малко от стотинка, нощната поскъпва с 1.6 стотинки.

"Езиковата с национален шампион по Английски", "50 мераклии за арт паралелките на "Васил Левски"-още заглавия от вътрешните страници на вестника.

"Хасково изпратен във ваканция с парче пица". Награда за добрия сезон който може да не се повтори щото Хасково може и да не участва наесен в първенството. Там обаче ще е Любимец който се е прицелил в 5 класни попълнения и се цели в А група. Май, не е много ясно кой е областния център на футбола.

Това бяха по важните теми от днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини