От х:

Днес в x:

Gravity Co. ще свирят на Exit

Българите излизат на една сцена заедно с шведите Mando Diao

Българската група Gravity Co. ще вземе участие в популярния фестивал Exit на 10 юли. Те ще свирят на специалната Fusion Stage, където изпълнение имат и Mando Diao.

Mando Diao са шведска група, която ще се представи на 12 юли, последната дата на феста. Пет членната банда от страна, която има неподлежаща на обсъждане музикална репутация несъмнено ще затвори музикалната пропграма на Fusion stage с невероятен стил, който ще се конкурира с Main stage.

Българската група Gravity Co. е още едно от имената, които ще се представят на Exit. Групата се заформя през 2001 година, когато правят музика за видео играта "Trans". Скоро след това решават да разработят своите музикални идеи и да ги представят на пазара.

От тогава имат три студийни албума и DVD компилация с изпълнения на живо, което ги поставя сред топ изпълнителите в България. Сега Gravity Co. са готови да разширят славата си и в Сърбия, Нови Сад, Exit.

"Много сме развълнувани, че ще свирим на фестивала Exit и особено от факта, че ще свирим на третата по големина сцена от 22:00 до 23:00 часа. Когато имаш участие на фестивал е много важно да свириш на най-добрата възможна сцена, на която да има възможно повече хора, които да видят именно твоето предтсвяне.

Ние сме изключително благодарни на организаторите, за това че повярваха в нас и ни предоставиха тази прекрасна възможност. И няма да ви разочароваме!

Exit ни посрещат с отворени обятия и ние нямаме търпение да се запознаем с нови хора и да чуем различна музика. Един от най-големите плюсове на фестивали като Exit е, че се връщаш зареден с много нова и полезна информация. Това е голямо вдъхновение за нашата музика. Надяваме се да ви видим там!", споделя вокалистът на gravity Co.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини