От х:

Днес в x:

Свикват Областния кризисен щаб в Пловдив

Във връзка със ситуацията в страната Областният кризисен щаб за борба с коронавируса ще заседава от 11:00 ч. на 9 март, съобщиха от Областна администрация – Пловдив. На заседанието ще се обсъдят предприетите мерки на територията на Пловдивски регион, наличието на достатъчен брой легла в инфекциозните отделения на болниците и обезпечеността от защитни облекла и други предпазни средства.

В заседанието ще участват представители на всички институции, ангажирани с проблема – Регионална здравна инспекция, болници, Областната дирекция на МВР, Гранична полиция, Центъра за спешна медицинска помощ, Българския лекарски съюз, Сдружението на общопрактикуващите лекари, Областната дирекция по безопасност на храните.

Припомняме, че днес, във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 на територията на България министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповеди, с които нареди въвеждането се карантинен режим на работа в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен и МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово. В двете области, до второ нареждане, са преустановени всички учебни и извънкласни занятия, детските и женските консултации, посещенията на детските градини, както и всички културни и спортни масови мероприятия.

Източник: Asenovgrad.NET

Притеснявате ли се от коронавируса?

Притеснявате ли се от коронавируса?

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини