От х:

Днес в x:

Хаджииванов на прокурор. Хасково на сухо. Преглед на регионалния печат

Бившия кмет на Димитровград, Димитър Хаджииванов ще бъде даден на ДАНС за битака, информира вестник Новинар Юг. Комисия нищела дейността на екс-кмета и открила множество нарушения. С тях ще се занимава прокуратурата.

Хасковлии без вода заедно с още 6 села, четем във водещото заглавие на броя. Причината за "обезводняването" на областния град е смяна на напорен водопровод на помпената станция в Ябълково.

"Лещански реди планети пред хасковски дознател". Втръсналата тема за псевдо познавача на бъдещето, отново по страниците на местния печат.

Начало на жътвата на ечемика, информира още Новинар-а. По прогнозни данни добивите щели да бъдат двойно по малки заради сушата.

Теренът на стадион Младост е по-добър от този на Уембли. Невъзмутимото твърдение е на треньора на Брестник Владимир Фатов. Неговия тим стана шампион на групата върху разораната нива на Младост. Какъвто ни футбола такъв и стадиона, да не се сърдим че ни се смеят.

Димитър Хаджииванов и липсата на вода са водещи теми и във вестник "Хасковска Марица". До тях четем: "Гарваново скочи срещу боклука на други общини".383 ма жители напарвили декларация и я пратили до министерството.

"Димитър Димитров с нов мандат в "Неохим АД". Това е бащата на кмета на Димитровград, ако не знаете.

"Баща на две децасе удавил край Кондово" -крими пълнеж на стр.1-ва.

"Пуснаха 9 костенурки на свобода", на втора страница.

Лещански,отново. На трета страница.

"Оставят болен без лекарство заради конкуренти", предупреждава "Хасковска Марица". невероятно звучи, но клиент на аптека не е бил обслужен защото преди това пазарувал при конкуренцията. Ако и аптеките са го обърнали на селски бакалии значи спукана ни е работата.

Темата на броя-Любимец и Свиленград-в златната футболна среда на източна Б група. Дано да сте от любимец или Свиленград-тогава приятно четене!

Това бе днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини