От х:

Днес в x:

Арестуват Мафиоти в Свиленград. Хасково назад с 25 милиона. Преглед на регионалния печат

"Арестуваха хора на Исуса и Таки в Свиленград" е водещото заглавие на "Хасковска Марица". Хора на забягналия в ЮАР Христофорос Аманатидис-Таки са били спипани след заловените наскоро 10 кила хероин на Капитан Андреево, обяснява в цяла страница вестникът. Съдът в хасково заключил двама души, полицията търси още един четем на страница 4-та.

Джиповете на двама гръцки бизнесмени били прибрани от полицията в Свиленград, информира още ежедневникът. Гърците които се занимавали с износ на дървесина, "забравили" да си плащат кредити към български банки. Не били открити в дома им, но там били возилата им. Все е нещо.

"9 мажоритарни кандидати в региона".,НДСВ, ЛИДЕР, ГЕРБ, Синята Коалиция, Българска Лява Коалиция, Нова Демокрация, Обединение на българските патриоти и Национално движение за спасение на отечеството, излизат пред избирателите с имена и лица не само с листи.

Британски и американски студенти ще чистят крепоста в Мезек. Инициативата е за съхраняване на световни културно исторически паметници. Нашенци сигурно нямат пари за тая работа.

"4-ма скъсани за трети път на матури". Юнаците са от Маджарово. Сигурно не са притеснени-догодина има пак матури. Няма да избягат.

Всеки месец по 94 от абонатите на EVN- България имат удоволствието да получават сгрешени фактури за ток. Не за по-малко пари обаче, бъдете сигурни.



"Власта резна Хасково с 25 млн" лева информира в челно заглавие вестник "Новинар Юг". Толкова били парите по спечелени от общината но нефинансирани от правителството проекти. Макар и одобрени парите се оказали свършили, е обяснението на министерствата.

"Автоборсите пред фалит". За последната година продажбите на колите се сринали 3 пъти. Цената на нови возила паднали до 40% жалват се търговци. Чисто нова КИА вече не струвала 36 хиляди а само 20 хиляди, изливат болката си собственици.

"Отмениха присъда за разстрел на македонец". Върховния касационен съд върна в Пловдив за ново разглеждане екзекуцията на Киро Тодоровски край Хасково. Случаят е отпреди 12 години и явно краят му още не се вижда.

Зажънаха ечемика, информира още Новинар-а. Добивът бил с 1/3 надолу.

Немци отказали лечение на хасковски джудист. Георги Серафимов се борил в Германия където скъсал кръстни връзки. Педантичните немци проверили застрахователната му компания която ес оказала неблагонадеждна. дали му само болкоуспокояващи. Другото с пари.

Хасково изигра май последния си мач, пише на спортната си страница вестникът. Шенер Сабри и Красен Ангелов вече нямали пари да издържат отбора. Хасковлии паднаха в последния си мач за сезона и завършиха на последните места, но все пак оттърваха изпадане.

Това бяха по важните теми от днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини