От х:

Днес в x:

Хасково оттърва разгром от Брестник. Резил за региона.

Хасково загуби само с 0:1 от гостуващия Брестник в последния кръг от първенството на Югоизточна В група. Поражението бе много удобно за гостите, които си осигуриха първото място в дивизията и промоция за Б група догодина. Единствения гол падна в 24-тата минута след като Манол Николов неспасяемо заби топката в собствената си врата при не много опасна атака за гостите. Иначе цял мач Брестник се опитваше и не можеше да вкара гол. 7-8 стопроцентови възможности изтърваха госитте като в два от случаите топкатасе отби от гредите на Хасковлии. Нашите имаха 1.5 голови положения за цял мач което вероятно ще бъде отчетено като успех от местните деятели на футбола.

Не само Хасково, а и останалите отбори от региона солидарно загубиха мачовете си. В Б групата борещия се за 4-то място любимец падна безславно вкъщи с 1:0 от Дунав Русе. Същите които Любимчани биха като гости в Русе през есента със същия резултат. Без 5-ма титуляри Свиленград бе разградена нива за гостите от Нафтекс. На колодрума трябва да празнуват че паднаха само с 3:0. Наличието на 5-ма бивши футболисти на ФК „Хасково" и тогавашния треньор на отбора Стамен Белчев, само подсказа колко са били безпочвени надеждите на дългогодишния президент на ФК Хасково, Здравко Узунов за „качествен отбор" който да пробие в А група. Любимец е 7-ми, Свиленград 9-ти в Източна Б група. Една истинска златна среда.

И в трета дивизия региона се отчете с резил. Освен Хасково, вкъщи падна и Хеброс-с 0:2 от гостуващия Черноморец. Единственото „прилично" поражение регистрира Стамболово като гост на непобедимия домакин „Космос" и отстъпи с 1:2. След последния кръг във всички групи, местните статистици на любимата игра, предложиха футбола в региона…да бъде закрит.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини