От х:

Днес в x:

Хасковски съдии под натиск. Автокъщи разпродават заради кризата. Преглед на печата

Хасковски съдии под натиск, пише в челно заглавие на първа страница в "Хасковска Марица" днес. Бившата шефка на окръжния съд Галя Костова решавала един и същи съдебен казус първо в областния град, а после и като магистрат във върховния съд, тъй като междувременно била повишена.

Масажист пуска ток на любовницата си, четем още на първа страница. Става дума за съдебния процес срещу свиленградчанина Стоян Моралиев, който използвал електрошокова палка срещу бившата си любовница – аптекарката Янка Инджова. Делото срещу масажиста е за изнудване.

Учителка и пенсионерка разменят удари заради кражба на вода. Двете жени се скарали след проверка на ВиК, които търсели причина за необяснимия спад на налягането на хасковската ул. "Слънчев бряг".

ОбС погва GSM антените, четем на 4 страница в броя. Съветници искат общината да провери базовите станции на мобилните оператори в града, тъй като според специалистите лъчението от ниските честоти е вредно за здравето.

Хитлер би се обидил, ако го сравнят с Яне Янев, твърди в интервю за вестника Виктор Вълков. Разговорът с него е в петъчното приложение на "Хасковска Марица" - "Арена".

Влекач и 5 коли на пепел, акцентира в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Автовозът пламнал на пътя между Тополовград и Елхово в три и половина през нощта.

Болницата дава 5 млн. за заплати, 2 за илачи, четем в другия акцент на първа страница. Според отчета на здравното заведение загубите му за година са приблизително 3 млн. лв.

Автокъщи разпродават заради кризата, четем още в броя. Цените на колите в многобройните автоборси в Хасково са паднали с около 40 процента, допълва изданието.

Учителите се туткат за безплатния интернет, пише още на страницата. МОН удължава срока за безплатния нет, защото кандидатите били много малко. Всъщност според условията на МОН всяка кандидатура трябва да бъде потвърдена от директора на школото. Именно това според педагозите спъва проекта, а не нежеланието им да си подпомогнат месечния бюджет, макар и само с 15 лева.

10 бона кръвнина за гръмната бременна, четем още в броя. Димитровградчанинът Божидар Стойчев бе оправдан по обвинението в опит за убийство. Съдът обаче го призна за виновен в нанасяне на тежка телесна повреда и му натресе затвор от близо 3 години, вече излежани всъщност, и 10 бона обезщетение за пострадалата.

Пъдят боклукчийските камиони от Хасково, четем в акцента на 4 страница. Изключение ще правят колите, които чистят самия град.

Желязото падна 3 пъти за година, чака се още, пише на страницата.

Това бяха основните теми в днешния регонален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини