От х:

Днес в x:

Утре: Жега през деня, градушки през нощта

33.6 градуса бяха температурите на днешния 10-ти юни съобщиха от хасковската метеостанция. Така градът се размина с 0.9 от подобряването на брадясал рекорд - 34.5 градуса през 1955-та година. Утре времето ще бъде дори още по-топло информира метеоролог №1 на областта Спас Александров. 34-35 градуса ще „радват" хасковлии през деня. До към 20 часа. Тогава ще се усети влиянието на нахлуващия от северозапад студен фронт който ще понижи рязко температурите с близо 7-8 градуса. Фронтът е резултат от серия циклонални вихри, „вихрещи" се понастоящем в средна Европа. Хладината ще се задържи до края на седмицата при максимални температури 25-28 градуса. Утре вечерта със сигурност ще има превалявания, категорични са синоптиците.

Твърде е възможно да има и градушки, които са характерни при среща на много топъл с много по-студен въздух. Превалявания ще има и в петък, може и градушки. За съботно-неделните събори времето ще е сухо - обещават синоптиците.

Информация за мъжете с перуки: Утре и вдруги ден се очаква сравнително силен вятър. Той ще е далеч от ураганните стойности - 20 метра в секунда, но ще може да чупи отворени прозорци, предупреждават синоптиците. За перуките вече предупредихме.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини