От х:

Днес в x:

ГЕРБ и АТАКА хит в ареста. Парко парфюмира Дубай. Преглед на печата

ГЕРБ и АТАКА са хит на изборите миналия ден в хасковския арест, пише в днешния си брой "Новинар юг". Избирателната активност в килиите за малко да мине 100 процента, допълва авторът.

Гарваново платена столица на боклука, акцентира вестникът в другото водещо заглавие на първа страница. 9 общини ще си карат отпадъците на сметището край Хасково, решението е на екоминистерството. На 19-и този месец обаче ОбС ще трябва да определи цените за депонирането, така че още не е ясно кой ще се смее последен.

Самунът с 20 стотинки отгоре, четем още в броя. Ден след изборите хлябът в областта поскъпна. Засега само с двайсет стотинки, но пък да не забравяме, че идват и други избори.

40 изгубиха от субсидиите си, пише още на втора страница в броя. Земеделците изтървали срока.

Парко изнася козметика в Дубай, информира в голямото си заглавие на първа страница "Хасковска Марица". Свиленградският бизнесмен Павлин Паришев открил цех за козметика, а стоката била предназначена за износ.

Хасково избра ГЕРБ, срив в ДПС, четем в другото водещо заглавие на първа страница.
Много политика има в днешната преса.

За сметка на това няма търговия с гласове, четем на трета страница в "Хасковска Марица". Прокуратурата не е образувала нито едно досъдебно производство за купуване на гласове.
Това означава със сигурност две неща – или няма купуване на гласове, или пък няма прокуратура.

Късната новина четем в "Хасковска Марица" – Гришо бие Наваро. Нашият тенисист смазал 82-ия в света Иван Наваро на турнира "Куинс" в Лондон.

Няма свински грип в Хасково, четем още в броя. Изявлението е на РИОКОЗ. Лекарите обаче не могат и да кажат от какво точно е болен 35-годишният шофьор, който след курс до Испания бе прибран в инфекциозното отделение.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини