От х:

Днес в x:

Иван Петров: Полицията да се вземе в ръце!

Полицията и прокуратурата да се вземат в ръце! С мекия вариант държава не се прави. На 5 юли ни предстои истинска вакханалия. Но всичко това ще го коригираме, като вземем властта.

Така лидерът на ГЕРБ в хасковска област Иван Петров коментира плахите действия на полицията и прокуратурата на вчерашните европейски избори. Той допълни, че шефовете на полицията лавират пред политиците, визирайки вчерашните случаи в Широка поляна и пред финансово стопанската гимназия в Хасково, където агитатори и купувачи на гласове само дето не се сбиха с полицаите.

Иван Петров предупреди представителите на силовите министерства в Хасково да действат безкомпромисно, защото идва и моментът след изборите, за който трябва "да си помислят още отсега".

ГЕРБ е първа политическа сила в региона, отчете вчерашните избори бившият шеф на областната дирекция на МВР. От 110 секции в град Хасково бием в 80, уточни той.

С 24,10% ГЕРБ печели евроизборите в Хасковска област.

"Коалиция за България" получи 18,08 на сто . 17,03% са резултатите за ДПС.

Четвърта е партия Атака с подкрепата на 14, 89 на сто от избирателите. Следват Лидер - 6, 98%, НДСВ-6,62% и Синята коалиция с резултат 4,03%.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини