От х:

Днес в x:

Цветан Цветанов: 80 000 млади българи напускат родината

80 000 млади българи напускат страната, за да учат в чужбина. Много малък процент от тях след дипломирането се връщат, но не защото не искат, а защото в България няма перспектива за тях. Това каза днес в Димитровград лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов. И допълни: На всички вече ни е писнало. ГЕРБ ще промени това.

Ние трябва да докажем на Еврропа, че България не е една корумпирана и бедна страна, че ние можем – можем да строим магистрали, можем да променим държавата си, допълни Цветанов. Той представи някои от кандидатите на ГЕРБ за евродепутати. На импровизираното събрание пресъстваха единственият кандидат за ЕП от региона – Делян Добрев, лидерът на партията в региона Иван Петров, председателят на ОбС Димитровград Иво Димов.



Интересна история разказа пред събралото се множество един от тях – Владимир Уручев. При обиколките си по селата той срещнал 80-годишен старец, който някога бил комунист, сега е комунист и щял да си умре като комунист. Старецът ми каза: ГЕРБ е последният влак към спасението, разказа Уручев.



Екзотичен японски клен засадиха лидерите на ГЕРБ в градинката на градския площад. Типично българска гледка – 100 гледат, трима работят, пошегува се Цветанов, награбил лопатата.

От Димитровград лидерът на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати пристигнаха в Хасково, където също се представиха пред съмишлениците и ги призоваха да гласуват в неделя с бюлетина №3. След митинга на сцената на площад "Свобода" имаше концерт.




Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини