От х:

Днес в x:

Керанов съди кмета на Тракиец. Митничарите корумпирани заради 650 лв. заплата. Преглед на печата

Заместник кметът на община Хасково Кирил Керанов съди кмета на село Тракиец Красимир Бойчев за клевета, пише днес "Новинар юг". Обвинението е заради изявления на Бойчев, включително в медиите, че Керанов е извършил престъпление по служба по повод дървата за огрев. Последвалите проверки от различни прокуратури показаха, че престъпление няма и сега Бойчев отива на съд.

Бактерии опоскват Александрово, пише в голямото заглавие над главата в днешния брой на вестника. Според екип от международни експерти уникалните фрески в некропола са застрашени заради микроклимата.

С година закъснение отключиха Нимфите, съобщава на втора страница изданието. Вчера бе открит информационен център за светилището.

Чакат 4 млн. лв. от битака, комисия го рови още месец, четем на 4 страница в броя. До 30 юни търговците могат да платят накуп таксите си за цялата година.

България в траур, автобус погуби 16 души на Спасовден, пише в челното заглавие на първа страница в "Хасковска Марица". Отменят събора на Илиева нива заради траура, допълва вестникът.

Учители блокираха сайт на просветата, акцентира изданието на втора страница. Мераклиите за безплатен нет педагози атакували сайта, в който се подават заявленията и го блокирали.

Митничарите корумпирани заради 650 лв. заплата, информира в акцента на трета страница изданието. Според чужди експерти сигурността на границата не е само в граничния контрол на службите, но и в благосъстоянието на населението в пограничните райони. Сиромах човек – жив дявол, е казал народът. Ако няма хляб, няма и полиция в света, която да спре контрабандата.

Богомил Бонев стана търгаш, ДАНС ще я има две години. Това заявява в интервю за вестника бившият шестак Димитър Иванов.

Димчо Аладжов: Археологията не е лично забавление. Интервюто с почетния гражданин на Хасково - археолога Димчо Аладжов, е в приложението "Арена".
Браво на вестника, че са се сетили за пенсионирания учен, който има огромна заслуга за откриването на показваните сега безценни находки.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини