От х:

Днес в x:

Късо подпали две коли на ул. Ком в Хасково

Късо съединение в електро инсталацията предизвика пожар в микробус Ситроен, собственост на 54-годишен хасковлия. След запалването оставената на скорост кола тръгнала напред и се забила в стоящото наблизо Рено Еспейс.Пожарът избухнал тази сутрин в 4 часа на улица Ком. Въпреки бързата намеса на пристигналите пожарни екипи, Реното , собственост на 47-годишния Х.В. е изгоряло напълно, а на микробуса са изгорели двигателния отсек и кабината.

Късметът в случая е, че до Ситроена на същото разстояние като Реното, се е намирал друг лек автомобил с газова система и заредена догоре 60 литрова бутилка. Собственикът на колата обаче слезнал незабавно при първите пламъци и преместил возилото, преди да се възпламени и то. Шофьорът на микробуса Иван Георгиев каза за Haskovo.Net че е изненадан от пожара, защото колата му била в много добро техническо състояние.

От друга страна не знаел причина някой да иска да му пали колата. 30 годишният Георгиев работи като майстор дограмаджия и държал материалите си в микробуса.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини