От х:

Днес в x:

12-годишна роди в Димитровград. ДПС Хасково краде електорат от Кърджали. Преглед на печата

12-годишна ромка роди в Димитровград, информира в заглавие на първа страница днес "Новинар юг". Раждането преминало нормално, въпреки крехката възраст на родилката. Вчера ротарианци дариха нов кувьоз на общинската болница.

8 нови апарата за Диализата, информира в друготото водещо заглавие от първа страница изданието. Изкуствените бъбреци за хасковската болница струват 265 000 лв., отпуснати са от министерството.

27 от Езиковата с дипломи за Германия и Австрия, информира още на страницата вестникът.

350 в Хасково с шанс да изкярят от лихвоточките, акцентира изданието на втора страница. Това стана възможно след като вчера парламентът промени закона на първо четене.

Дядо юрка патрулка, четем на трета страница. Възрастният мъж засилил ченгетата по дирите на маскирани във форд. Униформените се понесли след возилото по пътя от Димитровград за Хасково, но след като ги настигнали установили, че едно от момчетата просто е си било сложило качулката на фанелката.
Стават такива работи. Много филми гледат старците.

Таки поръчал обира на Киряка, четем на 7 страница. Материалът е посветен на така наречената люлинска банда, която според вестника е заподозряна за обира на обменното бюро в Димитровград.

Цирк от острова изсипа 44 животни зад математическата, четем на 12 страница. Английският цирк "Арлекино" ще е в Хасково до неделя.

Вълна от съдебни искове срещу "Чичо Хранко", гласи голямото заглавие над главата в "Хасковска Марица". Според изданието лавина от съдебни искове за 450 000 лв. се посипали срещу фирмата на двамата братя Яневи от Свиленград. Текстът е на цялата 4 страница.

ДПС в Хасково краде електорат от Кърджали, информира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Става дума за сезонните работници в региона, чийто брой надхвърля 2000.

Прецакват животновъдите с пари пак, четем в акцента на втора страница. Спрени са плащанията за литър качествено мляко.

Бензиностанции пласират нередовни горива, четем на криминалната страница. Според вестника са засечени няклоко обекта, чийто бензин не отговаря на стандартите. Търговците пък протестират, че лабораторията на Метрологията не е сертифицирана.

България вече е в интензивното отделение, твърди в интервю на 9 страница проф. Димитър Иванов. Той е бивш съветник на президента Георги Първанов.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини