От х:

Днес в x:

Кърлеж смуче депутата Илчев. ГЕРБ вади Митко Пайнера срещу Йовчева. Преглед на печата

Кърлеж се впил и засмукал хасковския депутат Иван Илчев, събощава от първа страница "Новинар юг". Акарът се впил в депутатската плът по време на поредната му софра - за Гергьовден. Депутатът бил на системи оттогава, но вече се подобрявал здравословно.
За състоянието на кърлежа не се съобщава.

Бандата от Люлин и през Киряка, информира още от първа страница "Новинар юг". Закопчаната в столицата банда заподозряна за обира в Димитровград преди две години.

Христо Василев губи военен имот, пише още на първа страница вестникът. Бившият областен изгубил търг.

Мария излезе от болница заради матурата, акцентира на втора страница изданието. Зрелостничката не можела да си позволи да изпусне изпита, затова излязла от болницата, макар да не се чувствала съвсем добре.

Тарашат извора на нимфите, няма охрана, четем още в броя. Археологическият комплекс край Каснаково бил систематично навестяван от злосторници.

Въоръжен измамник иска 10 000 евро от апаши, информира в челно заглавие над главата "Хасковска Марица". В колата на криминално проявения мъж полицаите открили боен пистолет с патрон в цевта. Мошеникът пробвал да измами баба в Свиленград, но бил спипан.

Дъмпингова война на паркингите в Хасково, четем още на първа страница в броя. Концесионерите се надцакват с цени и отстъпки. Въпреки това паркингите в Хасково са най-скъпите в страната, отбелязва изданието.

ГЕБР изправя Пайнера срещу Райна Йовчева, четем в акцента на втора страница. Шефът на музикалната компания ще е мажоритарен кандидат на парламентарните избори, информацията е от Цветан Цветанов.

Общински бус натресе лекар, четем още в броя. Шофьорът на социалния патронаж блъсна опела на д-р Дачев вчера. Няма пострадали, само нагънати тенекии.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини