От х:

Днес в x:

Шофьор на общината блъсна доктор без застраховка

Разсеян шофьор на общинския социален патронаж блъсна опел на кръстовището на булевардите България и Освобождение. В късния следобед водачът на общинския бус Иванко Хаджирусев пресякъл моста и се опитал да завие вляво по булевард България. В същото време личната Астра на д-р Георги Дачев с бавно темпо приближавала моста откъм Освобождение. Въпреки че е без предимство, бусът продължил завоя и ударил опела. Обяснението на виновния шофьор е, че се е разсеял.

В лекия автомобил офтаматологът Георги Дачев е пътувал със съпругата си, 13 годишната си дъщеря и още една жена. Въпреки незначителните щети семейството се изплашило, а на момичето й прилошало.

Тестът с дрегер потвърди версията на общинския шофьор - алкохол няма. Такъв липсваше и в пробата на лекаря. Оказа се обаче, че липсва и застраховка на личния му автомобил. Георги Дачев обаче се закани, че ако не му се платят щетите, ще отнесе въпроса в съда. Според пристигналите на място полицаи вината е изцяло на Иванко Хаджирусев, който е отнел предимство.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини