От х:

Днес в x:

Кой е най-добрият стимул да отслабнете

Данните от проучване, направено от "Lloydpharmacy", показват, че над една трета от жените във Великобритания умишлено си купуват дрехи, които са им малки с идеята да отслабнат достатъчно, за да могат да ги обличат, пише в. "Дейли телеграф".

Голяма част от дамите имат средно по три тоалета с по-малки размери. Това означава, че около 24 милиона рокли, поли, ризи и панталони висят неизползвани в гардеробите, докато собственичките им водят борба да свалят излишни килограми и да ги облекат.

Резултатите от проучването показват, че най-склонни към подобни покупки са шотландките - една на всеки шест от тях споделя, че притежава над десет тоалета, купени с ясното съзнание, че са с по-малък размер.

"Ако за жените подобни покупки са мотивиращи, то тогава те са добра инвестиция. Така дамите всекидневно си напомнят, че искат да отслабнат и един ден да облекат тези дрехи.

Контролът над теглото се постига чрез поставянето на реалистични цели, последвани от действия за осъществяването им", казва Кристин Еванс, един от авторите на проучването.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини