От х:

Днес в x:

Вълна от отвличания в Хасково по Нова година. Преглед на печата

Бизнесмени прогнозират вълна от отвличания в Хасково по Нова година, пише в челното си заглавие над главата "Хасковска Марица". Въпреки това в града и региона бизнес елитът все още не се движи с професионални гардове, отбелязва изданието.

Скандално: Пияндета се наливат пред галерия "Лицо", четем в другото водещо заглавие на първа страница. Пейките пред културната институция били заети от ранна сутрин от пияници, които се наливат с алкохол, а по алеята отсреща баби продават марули, допълва вестникът.

Четирима именници кръстени на храмовия празник, четем още на първа страница. Две Гергани и двама на име Георги приеха вчера светото кръщение в хасковския храм.

Разчистват пътя за хора без мнение, казва за вестника натиреният от СДС местен син лидер Янко Велев. Той бе изключен на извънредна конференция на Националния съвет през почивните дни. Според него познанството му с Христо Бисеров не било причина за политическа разправа.
Паметливите обаче си спомнят последните местни избори, когато на балотажа един срещу друг застанаха Георги Иванов и човекът на ДПС д-р Евгени Честименов. Тогава СДС-Бисеров излезе с нарочна декларация, в която подкрепи ДПС.
На това не му казват познанство, а нещо друго.

Лихвите по кредитите падат, четем още на втора страница. БНБ обяви 2.27 процента основен лихвен процент, което е най-ниското ниво от началото на 2006 г. насам. Според банкери ще паднат и вноските по кредитите.

Сгреших, като изхвърлих мъртвите кучета в контейнер. Това признава пред вестника шефът на хасковския зоопарк д-р Ясен Стайков. Той твърди, че песовете са евтаназирани законно – след сигнал на граждани, че са агресивни. Кутретата пък били открити край колбасарски цех и нямали шанс да оживеят. Бездомниците били избити в същия ден, когато бяха открити в контейнера – миналия четвъртък, а не в продължение на десетина дни, както твърди колежката му д-р Светла Петрова. С нея не се познаваме и не сме говорили в четвъртък, казва още д-р Ясен Стайков.
Д-р Стайков лъже. Миналия четвъртък непознатата по думите му д-р Светла Петрова разговаря с него по телефона пред репортер на Haskovo.net. Съдържанието на разговора бе доста обидно за д-р Стайков, затова няма да му го припомняме.
Но щом лъже за това, нищо чудно да ни премята и за останалото.

Не искам да съм като Федерер, градя собствен стил, казва в интервю за вестника Григор Димитров. Разговорът с младата надежда в тениса е на 9 страница в броя.

Това бяха основните теми в днешния брой на "Хасковска Марица". Първият брой на "Новинар юг" след празниците ще излезе утре.


Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини