От х:

Днес в x:

Ало-измамници удариха на камък в Кърджали, три неуспешни опита за ден

Трима жители на Кърджали са били атакувани от телефонни измамници вчера. Използван бил отново най-популярният сценарий за полицейска операция по залавянето на група, която върши измами. Мъжете, които се обаждали по телефона, се представяли за полицейски служители и настоявали събеседниците им да изхвърлят пари през тераса, които обещавали да върнат след приключване на операцията. Нито един от гражданите не се е подвел да предаде исканите суми. От полицията отново напомнят, че това е най-често използваната схема от телефонните измамници. Продължава да е актуален и сценарият с болен или пострадал роднина, който се нуждае спешно от средства за лечение. Понякога измамниците използват и заплахи, за да принудят хората да предадат спестяванията си. Затова веднага прекратявайте разговорите и не се поддавайте на никакви увещания, свързани с предаване на пари, призовават криминалистите.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство за извършена кражба на 75 метра оградна мрежа от гробищния парк в землището на село Срединка. Полицията издирва извършителя на кражбата.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е започната проверка за незаконно съжителство на 20-годишен с непълнолетна, ненавършила 16 години.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини